Paeonia Rockii puupionin taimet

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa Suomessa kasvatettuja Paeonia Rockii puupionin taimia. Olen kasvattanut taimet itse Suomessa kasvaneiden ja kukkineiden Rockii puupionien siemenistä. Siksi tarjoamani kotimaiset taimet ovat varmasti karaistuneita Suomen ankariin talviin ja joskus muutoinkin oikukkaisiin kasvuolosuhteisiin.

Siemenistä kasvatetut (kylvös 2018) taimet ovat nyt 5 vuotta vanhoja ja noin 40 – 70 cm korkeita ja vantteria jykevine juurineen. Siementaimet kukkivat yleensä ensimmäisen kerran noin 4 – 5 vuotiaina. Siispä ensi keväänä on jo mahdollisesti odotettavissa kukkaloistoa. 

Puupioninien kukkien väritys ja kukkamuoto tulevat yllättämään sinut sillä nyt myytävät taimet eivät ole vielä kukkineet ja siksi kukkien väri ja muoto jää nähtäväksi. Lopullisen muodon ja värityksen pensaan kukat saavat muutaman kasvukauden jälkeen, kunhan taimi on kunnolla juurtunut ja asettunut kasvupaikalleen 

Vinkkejä taimien kukkien väreistä ja muodoista saat www.puupioni.fi sivuilla näkyvistä kuvista. Kuvat on otettu Suomessa omassa puutarhassani kasvatetuista ja kukkineista Paeonia Rockii puupionien taimista.

Tarjoan nyt sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada puutarhaasi Kukkien Kuninkaan todella edulliseen hintaan 42,90€ per taimi. Istuttamalla useamman taimen saat puupionien kukinnan pitenemään koska taimien kukinnan aloituksessa on eroja. Taimien hintaan lisätään paketin postituskulut 12€. Samaan pakettiin yhdellä postimaksulla mahtuu useampikin taimi. Taimet on myös mahdollista noutaa Turusta.

Taimien toimitus alkaa elokuun lopussa – syyskuun alussa,riippuen loppukesän ja alkusyksyn lämpötiloista.