Haarapääskyn puubetonipesät

Joululahjavinkki!

Taas on se aika vuodesta kun kuumeisesti pohdimme mitä sitä tänä Jouluna antaisimme läheisillemme ja ystävillemme joululahjaksi? 

Nyt voit helpottaa uhanalaisten ystäviemme Räystäs- ja Haarapääskyjen pesimäolosuhteita antamalla joululahjaksi turvallisen ja kestävän puubetonipesän kesäkortteeriksi. 

Joululahja tarjous:  

Annan Joulun kunniaksi 6 tai useamman puubetonipesän tilauksiin -15% alennuksen ja tarjoan lisäksi näihin tilauksiin ilmaisen postituksen (arvo 8,90€). Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Olet saanut kesävieraaksi haarapääskyn, joka ihastuttaa sinua jokapäiväisellä narisevan jokeltelevalla laulullaan ja taitavilla lentonäytöksillään. Seuraat pariskunnan pesänrakententelua ja sitten vanhempien pyyteetöntä uurastusta poikasten ruokkimiseksi. Yhtenä aamuna pesä poikasineen retkottaa maassa. Onko pesällä käynyt harakka vai onko käpytikka nokallaan pudottanut pesän, onko syy seinäpinnan liukkaassa pinnoitteessa vai onko sittenkin kyseessä yksinkertaisesti heikkolaatuinen savi, joka kuivuessaan ei kestänyt pesueen painoa.

No ei tilanne ole aina noin lohduton vaan voit avittaa myös haarapääskyn pesintää samalla tavalla kuin räystäspääskynkin. Sillä myös haarapääskyjen kannat ovat vähentyneet vuosikymmenen aikana huolestuttavasti. Tarjoamalla haarapääskyille valmiin pesäpohjan minkä ne itse tuunaavat mieleisekseen pääsevät haarapääskyt aloittamaan pesinnän nopeammin saavuttuaan muuttomatkaltaan. Tällä tavalla haarapääskyt ehtivät pesimään onnistuneesti myös toisen kerran  muutoin niin lyhyen kesän aikana. 

Nyt voit tarjota myös haarapääskylle vuodesta toiseen kestävän puubetonipesän. Haarapääsky pesii mielellään rakennusten sisätiloissa tukirakenteiden päällä. Itselläni haarapääskyt taas pesivät mökin räystäiden alla. Asentamalla rakentamani puubetonipesän voit tarjota haarapääskylle turvallisen ja vuodesta toiseen kestävän pesäpaikan. Voit asentaa pesän sinulle sopivaan paikkaan, joka kelpaisi myös haarapääskyille mutta tukirakenteiden puuttumisen takia ne eivät ole sinne pesäänsä pystyneet rakentamaan.

Haarapääskyt tekevät kesässä usein myös toisen pesueen ja valitsevat sen kasvattamiseen mielellään valmiin pesän kun loppukesästä ei enää kostea savea rakennusmateriaaliksi löydy ja kesäkin on jo kääntynyt loppusuoralle. Siispä ehdit vielä hyvin helpottamaan ystäväsi haarapääskyn elontaivalta ja osaltasi auttamaan niiden pesintäkannan vähenemisen pysäyttämisessä asentamalla puubetonipesän. 

Haarapääskyn puubetonipesä hintaan 27,90 € ( sis. 24% alv.) 

Toimitus sisältää mukanaan kiinnityksessä tarvittavat ruuvit.

 

2 – 3  puubetonipesän tilauksesta  -10% alennus, 
jolloin yhden pesän hinta on 25,10 €.
4 tai useamman  puubetonipesän tilauksesta  -15% alennus, 
jolloin yhden pesän hinta on 23,70 €.

 

Lähetettäessä tilauksen hintaan lisätään paketin postimaksu 8,90 €. 

Voit noutaa pesät sovittaessa myös Turusta.

 

Tilaukset: info@puupioni.fi

puh. 050 5981 770

 

 

Joululahja tarjous:

6 tai useamman puubetonipesän tilauksiin

-15% alennus ja lisäksi näihin tilauksiin

ilmainen postitus (arvo 8,90€).

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Kiinnitin pesän prototyypin mökin räystään alle 20.5.2021

ja samantien haarapääskyt alkoivat somistaa puubetonipesää mieleisekseen.

22.6.2021  Haarapääskyn poikaset odottavat kidat ammollaan ruokalähetyksen saapumista.