Haarapääskyn puubetonipesät

Alennus -15%,

kahden tai useamman puubetonipesän tilauksesta!

Olet saanut kesävieraaksi haarapääskyn, joka ihastuttaa sinua jokapäiväisellä narisevan jokeltelevalla laulullaan ja taitavilla lentonäytöksillään. Seuraat pariskunnan pesänrakententelua ja sitten vanhempien pyyteetöntä uurastusta poikasten ruokkimiseksi. Yhtenä aamuna pesä poikasineen retkottaa maassa. Onko pesällä käynyt harakka vai onko käpytikka nokallaan pudottanut pesän, onko syy seinäpinnan liukkaassa pinnoitteessa vai onko sittenkin kyseessä yksinkertaisesti heikkolaatuinen savi, joka kuivuessaan ei kestänyt pesueen painoa.

No ei tilanne ole aina noin lohduton vaan voit avittaa myös haarapääskyn pesintää samalla tavalla kuin räystäspääskynkin. Sillä myös haarapääskyjen kannat ovat vähentyneet vuosikymmenen aikana huolestuttavasti. Tarjoamalla haarapääskyille valmiin pesäpohjan minkä ne itse tuunaavat mieleisekseen pääsevät haarapääskyt aloittamaan pesinnän nopeammin saavuttuaan muuttomatkaltaan. Tällä tavalla haarapääskyt ehtivät pesimään onnistuneesti myös toisen kerran  muutoin niin lyhyen kesän aikana. 

Nyt voit tarjota myös haarapääskylle vuodesta toiseen kestävän puubetonipesän. Haarapääsky pesii mielellään rakennusten sisätiloissa tukirakenteiden päällä. Itselläni haarapääskyt taas pesivät mökin räystäiden alla. Asentamalla rakentamani puubetonipesän voit tarjota haarapääskylle turvallisen ja vuodesta toiseen kestävän pesäpaikan. Voit asentaa pesän sinulle sopivaan paikkaan, joka kelpaisi myös haarapääskyille mutta tukirakenteiden puuttumisen takia ne eivät ole sinne pesäänsä pystyneet rakentamaan.

Haarapääskyt tekevät kesässä usein myös toisen pesueen ja valitsevat sen kasvattamiseen mielellään valmiin pesän kun loppukesästä ei enää kostea savea rakennusmateriaaliksi löydy ja kesäkin on jo kääntynyt loppusuoralle. Siispä ehdit vielä hyvin helpottamaan ystäväsi haarapääskyn elontaivalta ja osaltasi auttamaan niiden pesintäkannan vähenemisen pysäyttämisessä asentamalla puubetonipesän. 

Haarapääskyn puubetonipesä hintaan 27,80 € ( sis. 24% alv.) 

Toimitus sisältää mukanaan kiinnityksessä tarvittavat ruuvit.

 

Kahden tai useamman haarapääskyn puubetonipesän tilauksesta  -15% alennus, 
jolloin yhden pesän hinta on 23,63 €.

 

Toimituksen hintaan lisätään paketin postimaksu 7,90 €. 

Voit myös noutaa pesät sovittaessa myös Turusta.

 

Tilaukset: info@puupioni.fi

puh. 050 5981 770

Kiinnitin pesän prototyypin mökin räystään alle viime viikolla 20.5.

ja samantien haarapääskyt alkoivat somistaa puubetonipesää mieleisekseen.

22.6.  Haarapääskyn poikaset odottavat kidat ammollaan ruokalähetyksen saapumista.